Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyny w 21 wieku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chcial bym zalozyc watek na temat dziewczyn w dzisiejszych czasach.

bo tym wiecej ich poznaje tym bardziej mysle ze normalne dziewczyny to wyjatki teraz.

jak macie zdanie na temat dziewczyn ktore sie puszczaja z byle kim.

chodza ciagle na imprezy nie interesuje ich jakis normalny zwiazek tylko raczej seks.

zero ustawienia w zyciu chociaz sa po 20+

czy sa jeszcze jakies normalne dziewczyny ktore sie szanuja.

i nie interesuja tylko imprezy ? nie jestem ogolnie sztywnym gosciem

bo nauke luzno traktuje i jakos nie mam zamiaru nawet konczyc wyzszej szkoly.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Chyba chodzi ci o Polskę.. Ja za granicą tyle dziewczyn poznałem, że po kilku dniach chodzenia razem na imprezy potrafiła ci sprzedać liścia za pytanie czy byś z nią się chciał ruchać ;)

Opublikowano

Ich ciało, ich sprawa. Niech sobie żyją jak chcą, nie widze w tym nic złego. Każdy musi podażać za tym samym schematem, rzekomej normalności? Może niektóre chcą po prostu seksu, a przy okazji wykorzystują fakt, że facet potrafi zaplacic za takie rzeczy. Pewnie jakbym był kobietą tez bym się puszczał, nie widze w tym nic złego, seks to tylko seks, nie robiłbym z tego niewiadomo czego. 

6108514433687761429644.png

Opublikowano

O tych, które puszczają się z byle kim. Napiszę może tak. Jest to najstarszy zawód świata. Niech sobie robią co chcą, z kim chcą, nie znam ich. Są młode i głupie? lubią się zabawić w taki sposób? zostały do tego zmuszone? muszą szybko trochę zarobić.. na dziecko? Powody są różne. Z tym ustawieniem to też różnie bywa. Pomoc zawsze się przydaje od bliskich (kiedy studiujemy dziennie, jak mamy pierwszą pracę, w której praktycznie nic nie zarobimy) Jednakże nie chciałbym też, żeby moja przyszła dziewczyna takie rzeczy robiła / nie chciałbym, żeby zdradzała (zdrady nie da się przebaczyć) Chyba są jeszcze jakieś dojrzałe, mądre, wierne, które się szanują itp... no a faceci? Niby lepsi? Przecież jak się dziewczyny puszczają to muszą z kimś. Faceci też często zdradzają swoje dziewczyny. Mówi się, że facet to zwierz i jak chce mu się to skorzysta z takich usług - to nie jest raczej żadna wymówka. Ja bym tak nie zrobił.. tak mi się wydaję.  

Zabawić oczywiście się można. Mówi się, że wszystko dla ludzi. Byle tylko nie uprawiać seksu na takiej imprezie (jak już to lepiej ze swoim chłopakiem) a wcześniej to: nie upić się bardzo xD 
Opublikowano

Kolejny przegryw.

Jeżeli dziewczyna ciągle imprezuje i ma na to ciągle ochotę to chociaż się w związku nie będziecie nudzić.

Jest teraz takie cos jak JUST FRIEND - czyli ruchasz sie z kolezanka bez zobowiazan i kiedy chcesz xp

­

Opublikowano

"Jak chcesz zmieniać świat, zacznij od siebie"... Czy jakoś tak. Może ty jesteś c*****y i zwyczajnie ciężko ciebie normalnie potraktować i dlatego wypisujesz takie głupoty (zakładam, że jakaś zjechała cię z błotem, skoro napisałeś ten temat)?

"Idzie do łóżka w wieku 18 lat - d****a!!!" A pewnie jak by ci zaproponowała ruchanko na sianku to od razu byś leciał z fredem w ręku

Dziewczyny nie były, nie są i nie będą puszczalskie. To, że jakaś pokazała pępek na ulicy, nie znaczy, że jedzie się z każdym, kto tylko poprosi... A nawet jeśli, co komu do tego? Ich sprawa. W każdym bądź razie, dziewczyny-k***y to rzadkie wyjątki.

@Edit

8300714420785171360387.jpeg

Nic dodać, nic ująć.

Opublikowano

Żeś się za dużo naoglądał "Szkoły"/ "Szkoły rzycia", to że tam co druga dziewczyna jest zbrzuchacona nie oznacza od razu że każda laska po 18 roku życia taka jest. No chyba że mieszkasz w jakiejś dzielnicy biedy albo w Burkina Faso.

Opublikowano

To co jest najśmieszniejsze w tym temacie to taka o to postawa niektórych facetów:

Jeżeli babka co tydzień puszcza się z innym facetem to jest "szmatą" i #przegrywem

Natomiast jeżeli facet co tydzień zalicza inną babkę to jest "męski" i jest "wygrywem"

PANOWIE GDZIE TU LOGIKA??? :D

Opublikowano

O Boże, są jakie są. Zamiast się cieszyć, że młody jesteś i masz co puknąć, to się użalasz na forum.

P.S.

zero ustawienia w zyciu chociaz sa po 20+

A co to? W wieku 20+ lat już trzeba się ustawić, rodziny zakładać?

Ja w ogóle nie planuję mieć rodziny, dzieci, wolę podróżować, rozwijać się zawodowo, nie widzę siebie w pieluchach i odpowiedzialności za rodzinę, też jestem głupim śmieciem, który nie ma stałej partnerki? :v

5465845486.png

Opublikowano

Te cechy, które pokazałeś w tym poście odnośnie dziewczyn można równie dobrze przenieść na męską stronę, no ale mężczyźnie wypada, prawda? Dziewczynki i chłopcy już tacy są, dlatego trzeba szukać KOBIET i MĘŻCZYZN.

Opublikowano

­Są kobiety, które nie puszczają się z byle kim, które o związkach myślą troszkę z innej perspektywy i aż tak często na imprezy nie chodzą. Ale czy dużo/mało jest takich to cieżko mi stwierdzić.

Tak czy siak zarówno u kobiet jak i u mężczyzn każdy znajdzie jakieś ale, bo nikt nie jest idealny. Jeśli Ci nie pasują takie dziewczyny to po prostu omijaj je szerokim łukiem i skup się na ważniejszych/innych sprawach, po prostu. ;) Świat i ludzi w nich jest ciężko zmienić.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Siemanko, chcial bym zalozyc watek na temat dziewczyn w dzisiejszych czasach.

bo tym wiecej ich poznaje tym bardziej mysle ze normalne dziewczyny to wyjatki teraz.

to ty chyba żadnych nie znasz albo chodzisz do gimnazjum.

czytajac twoja wypowiedz odnosze wrazenie, ze jestes po prostu stulejarzem, któremu zal dupe sciska, ze musi jechac na recznym podczas kiedy inni ruchają te dziewczyny i po prostu wylewasz frustracje w tym temacie

­

Opublikowano

Mnie denerwuje, że laski w wieku szkoły średniej wybierają facetów, którzy mają prawko i auto, żeby ich wozić wszędzie.

Opublikowano

Mnie denerwuje, że laski w wieku szkoły średniej wybierają facetów, którzy mają prawko i auto, żeby ich wozić wszędzie.

Bo miłość = kasa, w każda dziewczyne musisz zainwestować czy to kino, kwiaty itp sa tylko dziewczyny tańsze i droższe ;)

1388363882-U262029.png
Opublikowano

P******** dzisiejszy świat, tylko wyjechać na tajgę i żyć w dziczy z tygrysami, a jako rozrywkę traktować walkę o przeżycie...

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Tak to jest, jak się szuka loszki po klubach. W moim otoczeniu nie ma z tym problemu na taką skalę. Wiadomo, są też takie pustaki, jakie opisałeś, ale spora większość ma normalne priorytety.

c:

Opublikowano

Oczywiście nie byle jakie autko, tylko limuzyna wyłożona od środka 200 złotowymi banknotami. 

Są panienki normalne i mniej normalne. Co zrobisz? Laleczki tak się zachowują, bo są faceci, co podskakują na każde ich zawołanie.  <.<

Opublikowano

To ciekawe że w internecie jest tyle na temat dziewczyn które się "puszczają" ale nikt nie napisze o płci męskiej która chodzi na imprezy i wyrywa laski tylko po to żeby zaliczyć...

Opublikowano

niektorych nie rozumiem, nie jade na recznym i nie szukalem i nie szukam dziewczyny w klubie do stalego zwiazku

i nie mowie ze tylko baby sa takie a mezczyzni sa swieci oczywiscie ze nie bo mi sie wydaje nawet ze mezczyzni czesciej zdradzaja.

i jak by mi jakas laska zaproponowala seks od razu po drinku to watpie ze bym lecial z fredem w reku.

bo jeszcze mam jakies wymagania oprocz pustej szmaty. i nie mowie oczywiscie ze w wieku 20+ trzeba byc ustawionym

tylko bardziej mi chodzilo psychicznie ustawionym do zycia. rozumiem jest sie jeszcze mlodym trzeba sie bawic bo mlodosc nie wiecznosc

ale bez przesady zeby co tydzien chodzic na impreze i jebac sie z innym

Bullet for my Valentine <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...